Over BPI

Het gaat om relevante werkervaring in het sturen en begeleiden van bedrijfsonderdelen van verzekeraars en intermediair bedrijven. Daarbij is er een ruime multidisciplinaire achtergrond en ervaring, zowel in management binnen Corporate als MKB omgeving. In staat om zich nieuwe complexe omgevingen snel eigen te maken. Goed trackrecord op gebied van procesvoering, financieel administratie, project- en programmamanagement, communicatie en organisatie inrichting. Effectief in staat de strategie te vertalen naar concreet beleid en uitvoering. Maakt daarbij adequaat verbinding in organisaties.

Ervaring

Al heel lang actief in sterk veranderende omgevingen. Bijt zich vast en laat niet los voordat de klus geklaard is. Is daarbij doortastend en is in staat ook onderliggende stromen waar nodig inzichtelijk en bespreekbaar te maken.

De stijl kenmerkt zich door ‘what you see is what you get’ en oog houden voor eventueel tegengestelde belangen van stakeholders. Altijd een betrouwbare partner in onderhandeling.

Eigenschappen

Analytisch en resultaatgericht. Zowel taakgericht als mensgericht als de situatie daarom vraagt. Vaak helderheid verschaffend en inzicht geven en daarmee mensen mee weten te krijgen. Groot uithoudingsvermogen en consistent in zijn uitvoering. Stelt resultaat daarbij centraal en weet hierdoor goodwill te ontwikkelen. Is daardoor ook in staat professionele en zelfstandige teams te bouwen. Opereert zelfstandig met een zekere mate van autonomie, nuchterheid en doortastendheid.

BPI Bijsterveldt Project- en Interimmanagement

Hoge Akker 25
5825JX Overloon
(geen bezoekadres)

06 - 20 111 489
info@bpi-bijsterveldt.nl